Kesalahan Umum Pemula

Kesalahan Umum Pemula

Tips Memanah - Kesalahan Umum Pemula

Hot

Tuesday, January 2, 2018

Tips Memanah - Kesalahan Umum Pemula

January 02, 2018 7

Memanah adalah permainan lurus supaya bisa, nanging sing angel. Menapa wae tips pandhuan sampeyan, ing acara sing ora dilakoni, sampeyan ora bakal duwe bandar taruhan kemampuan kanggo nggunakke kanthi apik, lan sampeyan ora bakal maju. Ngenali babagan iki, ana akeh campuran-up sing biasa ing antarane fledglings lan ing kaping malah antarane toxophilite liyane experienced. Mentasaken pamblokiran iki bakal mbantu sampeyan nambahi kabisan lan presisi sing luwih gedhe.

· Posisi sing kurang apik iku normal banget ing antarane para siswa. Piyambake antarane piwulangan archery paling penting kudu gegayutan karo pembentukan frame ing archery, yaiku posisi bentuk T-molded. Ngadhepi karo tujuan kanthi sikil kaki dipisahake, lan bobot sampeyan uga loro sikil. Nglumpukake tangan kanggo ngemot T, nguripake beeline kanggo njupuk gander kanthi adil, lan pindhah tangan narik sampeyan menyang rai. Sing nggawe kothak.

· Gripping gagang gandhewa kanthi kuat minangka pengawasan liyane. Genggeman ing ganduke kudu alus lan ngeculake; liyane, busur bakal pindhah lan poros. Revolusi iki bakal nggawa bolongan sampeyan kanggo nyepak menyang sisih, nggawe masalah.

· Akeh wong anyar sing perlu ditemtokake fokus. Iki posisi ing pasuryan endi tangan disetel andal nalika bowstring ing babak lengkap. Ing titik nalika grapple fokus kudu konsistensi, panjang tarik bakal ganti saka tembusan sing ditembak, meksa asil sing benten. Iki diwenehi sethithik 2 tetep fokus, siji kanggo pointer, lan liyane kanggo bowstring. Tenggorokan sing luar biasa penting nduweni driji ing rahang sing ndemek hidung utawa nyentuh bowstring. Sampeyan kudu milih adhedhasar adhedhasar manawa busana péstèmmu ora bakal disiksa.

· Punggung ndhuwur gratis uga dhasar. Nalika sampeyan nggambar bowstring, nyambungake karo otot punggung ndhuwur lan mbatalake scapula. Iki menehi daya luwih akeh lan luwih cepet ing area abdomen, disebabake nembak luwih apik.

· Relaksasi lan fiksasi minangka bagian penting saka panah. Panelusuran panah kasebut kudu nglangi, njupuk, mbusak psyche, lan fokus marang tujuane. Ing kasempatan mati yen psyche sampeyan wis hustling lan sampeyan lagi ambegan cendhak utawa sporadis, banjur titik sampeyan uga ora konsisten.

· Akeh fledglings ora ngrampungake tembakan. Akeh sing ngethok lengen gandhewane lan ilang wangun nalika bolt dipindhah ing cahya saka kasunyatan sing padha kudu ndeleng ngendi sing bolt bakal teka. Apa sing kedadeyan ing kahanan iki yaiku yen lengen gandhewa ditindhes banget banget, nggawe arah bolt pindhah. Tansah pigura sing ditemtokake ing titik utama nganti bolongan cocog obyek, lan sampeyan bakal weruh ekspansi kanthi tepat.

Iki minangka slip-up paling mutlak sing ditemokake karo individu sing wiwit bandar bola memanah. Nggawe adoh saka slip-up lan njupuk sawise mbandhingake tips archery bakal tanpa mangu bantuan sembarang fledgling mesthi nambah kabisan sing archery.
Read More